مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش درست ‌کردن

با عرض سلام، چند وقته دوستان من رفتار عجیبی دارند و دنبال یک سری جمع کردن ویدئو و جمع کردن چیزهای خصوصی بنده هستند و خوب با‌ الفاظی سربسته تهدید به گذاشتن مواد تو‌ خونه یا تهدید به ضرب و شتم میکنند، و از جایی که شغل من تتو بوده، تا حدوده زیادی قطع کردن مشتریام و یک تعداده هایلایت شده ی‌ برای همین دسته گفت و گوها میان و من احساس خطر برای خانواده خود دارم

پاسخ ها :

محمد اسماعيلي بلاني

جناب آقای محمد اسماعيلي بلاني :

سلام
با نصب دوربین در جاهایی که حریم خصوصی مشتریان نقض نشه پیشگیری کنید واز طریق دادسرای محل سکونت مراتب را تحت عنوان شکایت افتراثبت کنید