مشاوره حقوقی رایگان - عدم ملاقات فرزندم و گرفتن حضانت فرزندم

با سلام . بنده 5 سال پیش با اقایی ازدرواج موقت کرده بودم حاصل این ازدواج پسر بچه هست تقریبا 4 سال، که الان هم 2 ساله که از مهلت ازدواج موقت ما میگذرد، من جدیدا با یه اقای ازدواج موقت کردم که پدر بچه فهمیده الان 2 ماهه با بچه هیچ ملاقاتی ندارم، در ضمن اخرین بار هم که بچه رو ازم گرفت تو خواب شدیدا کتکش زد، تهدیدم میکنه که اگر قرار باشه دادگاه حضانت بچه رو به تو تحویل بدهد من بچه رو میکشم، در ضمن پدر بچه هم متادون و هم مصرف شیشه داره، حتی زن قبلیش هم بخاطر این موضوع طلاق گرفته و حضانت 2 از بچه هاش هم با خانم قبلیشه ، راهکار من چیست چکار کنم تا حضانت بچه ام را به عهده بگیرم ؟؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

انواع معافیت کفالت
پدر بالای 70سال سن تمام باشد.
تنها فرزند پسر بالای 18 سال از پدری که به تشخیص شورای پزشکی نیازمند به مراقبت و قادر به اداره امور خود نمی باشد نگهداری کند.
تنها فرزند پسر بالای 18 سال که پدرش فوت نموده و نگهداری و مراقبت مادر را به عهده داشته باشد.
تنها برادر تنی که می خواهد سرپرستی خواهری که فاقد پدر، همسر و فرزند پسر سالم باشد را بعهده بگیرد.
تنها برادر سرپرست برادر بزرگ نیازمند مراقب که فاقدپدر ،همسر وفرزند پسر سالم فاقد شغل باشد.
یگانه سرپرست برادر کمتر از 18سال تمام(صغیر)
تنها نوه پسر بالای 18 سال مراقب یا نگهدارنده جد فاقد فرزند که به علت بیماری یا نقص عضو و یا کهولت بنا به تشخیص هیات رسیدگی و با کسب نظر شورای پزشکی نیاز به مراقبت و نگهداری داشته باشد.
یگانه مراقب و نگهدارنده جده فاقد شوهر و فرزند
مشمولی که همسرش فوت نموده و از او دارای فرزند صغیر بوده مادامی که ازدواج مجدد نکرده است و یا همسری دارد که بعد از ازدواج معلول شده و نیازمند مراقبت باشد.
اگر سرباز درحین خدمت فوت کند یکی از فرزندان ذکور وی می تواند از معافیت استفاده نماید و در صورتی که از فرزندان ذکور خانواده حین خدمت فوت نماید یکی از پسران خانواده می تواند ازمعافیت بهره مند شود.
از چند برادر واجد شرایط اعزام به خدمت در صورت اعزام یکی از برادران به خدمت، یکی از برادران می تواند تا اتمام خدمت او از عقب انداختن تاریخ اعزام استفاده نماید