مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث

سلام خدمت کارشناسان محترم
بنده ساکن خارج از کشور هستم. پدرم 15سال پیش فوت شدند و خانواده از من خواستند که به سفارت بروم و برایشان وکالت بفرستم البته یک وکالت از پیش نوشته شده با درج دارایی های پدرم برایم فرستادند که من آن را در سفارت امضا کردم و سفارت مهر زد. حالا هر وقت از سهم ارثم میپرسم میگویند پدر جان چیزی نداشته. میدانم که پدرم املاک زیادی داشته. آیا می‌توانم ارثم را بگیرم و از برادرم که وکیل من بوده ارثم را طلب کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بله می توانید مطالبه کنید. در صورت نیاز به مشاوره از طریق واتس آپ تماس بگیرید