مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب در ماشین

سلام من یه راننده تاکسی هستم که به درخواست یکی از رفیقام تعداد 9 باکس آبجو داخل ماشین باریدم که متاسفانه دستگیر شدم بعد اون کسی رو که اینها رو به من داده بودم دستگیر شد و ماشین منم توقیف کردند و اون آقایی که اینا رو به من داده بود گفتش اینها برای من بوده وقتی ما رو گرفتن و ازمون بازجویی کردند افسر پرونده به من گفت بنویس می‌دانستم اینها مشروب هست من کمکت میکنم منم چون اصلا سابقه ای نداشتم ترسیدم و طبق گفته افسرپرونده نوشتم بعد مارو فرستادن دادسرا بازپرس قرار صادر کرد و گفت ماشینت مصادره میشود اگه میشه کمکم کنید تا من ماشین میتونم بگیرم چون درآمدم با تاکسی هست ممنونم

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

سلام.با توجه به اقرار صورت گرفته از ناحیه شما خیر چرا که
کشف مشروبات الکلی بیش از بیست لیتر در ماشین موجب مصادره خودررو می شود.