مشاوره حقوقی رایگان - متهم به معاونت در حمل 901 قوطی و بطری مشروبات الکی

من چند وقت پیش ماشینم رو با 901 قوطی و بطری گرفتن و خودم بعد از 4روز منو گرفتن و اظهارات خودم را نوشتم و به قید سند 600میلیون بیرونم حالا آخر دادگاهی که تو دادسرا بود دادستان جوری منو ترساند که اعتراف کردم ولی ثابت شده من پشت ماشین نبودم فقط ماشین را در اختیار دادم که مشروب توش بزارن حالا چند تا سوال آیا وقتی پرونده رو بفرستن دادگاه انقلاب میتونم حرفمو پس بگیرم بگم دادستان منو ترسانده و اگر محکوم بشم سابقه ندارم خودم هم معرفی کردم آیا چقدر زندان یا جریمه دارد قیمت مشروبات هم85میلیون است و ایا ماشین به اسم پدرم است مصادره میشه و خودم هم کارت قرمز سربازی اعصاب و روان دارم تاثیری واسم داره یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

انکار معاونت در حمل مشروبات الکلی معاونت در حمل مشروبات الکلی مصادره خودرو حمل مشروبات الکلی خودرو حمل مشروبات الکلی حمل مشروبات الکلی مشروبات الکلی