مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سند

با سلام پدربزرگ و مادربزرگ اینجانب در حدود 70 سال پیش از هم جدا شده اند و در ان زمان تنها یک فرزند دختر داشتند که پدربزرگ من ان را بزرگ کرده است ان دختر الان مادر من است بعد از گذشت این سال ها مادرم پارسال به دنبال مادر واقعی خودش میگردد که متوجه می شود که مادرش بعد از طلاق با مرد دیگری ازدواج کرده است که از ازدواج دوم صاحب 4 فرزند شده است و به در حدود دوسال پیش مادر مادر من فوت می کند الان به تازگی مادرم متوجه شده است که از مادر واقعی اش زمینی به ارث برده است ولی متاسفانه هیچ فرد محل زمین را نمی داند ما چگونه می توانیم متوجه شویم که زمین کجاست و به چه صورت می توانیم با اسم و فامیل مادر مادرم سند به نام ایشان را جستجو کنیم

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با سلام
حداقل باید بدانید محل زمین کدام شهر است ؟
دوم اینکه آیا زمین سند دارد یا خیر ؟
می توانید کد ملی مادر بزرگ را از ثبت احوال بگیرید(به افراد درگذشته از سالها قبل نیز کد ملی اختصاص داده شده ) و از اداره ثبت اسناد و املاک محل فوت مادر بزرگ یا محل زندگی وی استعلام کنید