مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

با سلام
درسال 1390 زمینی را به صورت قولنامه ای خریداری کرده ام
اخیرا شخصی عنوان میکند که به تازگی ملک را خریداری کرده و ادعای مالکیت میکند
چگونه میتوانم احقاق حق کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
درمورد خرید املاک صرف نوشتن قولنامه مثبت مالکیت محسوب نمی شود لدا بعد از نوشتن قولنامه که در واقع تعهدی به فروش است می بایست در دفتر ثبت اسناد و املاک مرقوم شود
درحال حاضر می بایست در دادگاه دادخواست اثبات مالکیت بدهید و فروشنده خود را و یدهای قبل وی را و همچنین کسی ک سند مالکیت رسمی بنام وی هست خوانده قراربدهید
درضمن بابررسی شرایط از کسی که مجددا ملک شمارو فروخته و خریدارش برای فروش مال غیر شکایت می توانید مطرح کنید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اول به تاریخ قولنامه توجه هرکدام زودتربودمیتواندابطال قولنامه دیرتررابخواهدواگرمال طرف مقابل تقدم داشت باادعای تردیدبه کارشناس ارجاع شود.شهودنیزموثراست.امادعوای شما تخصصی است وبدون تعارف بایدوکیل بگیرید.من درخدمتتان هستم بامشاوره رایگان