مشاوره حقوقی رایگان - تصادف کردم خواهشا راهنمایی کنید

سلام بنده مالک کامیون هستم ولی گواهینامه پایه ندارم من به همراه خانومم و راننده که از بستگان نزدیک است به سمت یک شهره گردشی در حال سفر بودم که که شب حدود ساعت 1 بامداد راننده خواب الود میشه به سمت لاین مخالف که پیچ به راست بود میره تصادف میکنه با یک سواری بعد از تصادف راننده بنده متواری میشود
من هم چون خانومم باردار بود با اولین امبولاس صحنه تصادف را ترک نمودم و به بیمارستان مراجعه کردیدم
و راننده بعد از شنیدن خبر این که تصادف فوتی نداشته ساعت 6 بامداد خود را به نزدیک ترین پاسگاه می رود و خود را معرفی میکند و چند روز بعد که برای گرفتن کروکی به راهنمایی مراجعه میکند کروکی را به نام صاحب ماشین ثبت کرده اند که و مالک ماشین گواهینامه پایه یک ندارد لازم به ذکر است که داری گواهینامه پایه سوم میباشد
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

باید با شهادت شهود و الزاماً شهودی که در صحنه تصادف بوده اند ، حضور راننده را اثبات کنید