مشاوره حقوقی رایگان - پرونده در اجرای احکام

سلام.
من در پرونده حقوقی که داشتم. اعسار زدم و قاضی با توجه به اینکه نه مالی دارم و نه توان پرداخت یکجا. رد اعسار کرده و پرونده فرستاده اجرای احکام. الان من تو اجرای احکام میتونم کاری کنم اعسار یا تقسیط کنم. خود قانون میگه کسی مالی یا اموالی نداره باید اعسار قبول کرد. الان باتوجه به اینکه اجراییه هم صادر شده تو اجرای احکام راهی هست اعتراض به جایی فرجام خواهی یا اعتراض به دیوان جایی کرد. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با توجه به قطعیت رد اعسار شما باید یکجا پرداخت کنید دادگاه درصورت احراز معسر بودن شما حکم به تقسیط میده شما میتونستین به رای صادره اعتراض بزنید که مجددا در تجدید نظر بررسی میشد