مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه عدم تامین امنیت جانی

با سلام

مدت یک ماه هست از خانه به اصرار همسرم به منزل پدرم پناه بردم ایشان من را تهدید به قتل کرد و گفت از خانه برو اگر در خانه باشی خون تو به گردن پدر و مادرت می باشد من بدون هیچ وسیله ای دست دختر و پسرم را گرفتم و منزل فرار کردیم به سمت منزل پدرم الان بعد از گذشت یک ماه نه پیام نه زنگ و نه نفقه ای می دهد . در کل خسیس و روانی هست به صاحبخانه و همسایه ها گفته زنم خانه را ترک کرده بدون اجازه رفته. الان میخوام اظهارنامه بنویسم و به دادگاه مراجعه کنم که همسرم من را از منزل بیرون کرده و باه اصرار خودش رفتم که بتوانم نفقه بگیرم و بعد مهریه ام را مطالبه کنم. ولی متن اظهارنامه را نمی دانم به چه صورت بنویسم می خواستم راهنمایی فرمایید. تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام حضورا به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون برید و با شرح موضوع از ایشان بخواهید اظهار نامه را برای شما تنظیم کنن