مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی کارت یارانه به علت سواستفاده اینترنتی

باسلام. چهار روزه که حساب مربوط به یکی از بانکهام بسته شده که از قضا کارت یارانه و معیشتیمه بعد از مراجعه به بانک و جویا شدن علت بانک میگه از طرف اگاهی کیش تقاضا داده و فقط یک شماره نامه بهم داد و بس. بعد از کلی پرسو جو موفق به تماس با اگاهی کیش شدم میگه باید حضوری بیاین اینجا، هرچی اصرار کردم لااقل علت مسدودی رو بگید نگفت. حال استدعا دارم بفرمایید بنده که ساکن کرج و یه کارگر ساده یه شرکتم و الان تو خرج خودم موندم چجوری برم کیش. اگه کلاهبرداری شده چرا اس بانک که فعاله نیومده. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله باید اصالتا یا از طریق وکیل پیگیر شوید.