مشاوره حقوقی رایگان - اموال

باسلام پدرم در سال 66 طی قولنامه عادی منزلش را به مادرم در قبال دریافت پول فروخته و در سال 90 همین منزل را به برادرم با سند محضری فروخته است ایا منزل متعلق به مادرم است یا پدرم ؟ برادرم مجددا 225 متر از همین منزل را طی قولنامه ی عادی از مادرم خریداری کرده چگونه میتوانیم بر علیه برادرم که ادعای مالکیت دارد اقامه ی دعوی نماییم تشکر

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

قانوناً الان برادرتان مطابق ماده 22 قانون ثبت مالک ملک محسوب است و همچنین مالک 225 متر زمین ولی قطعاً منزل متعلق به مادرتان هست چون بیع ایشان مقدم هست . بنابراین لازم هست دادخواست ابطال سند رسمی (سند برادرتان) و دادخواست الزام پدر به تنظیم سند رسمی تقدیم شود البته شرایط و وضعیت متفاوت است و بنظر ، با وکیل متخصص در امور ثبتی و عقود و قراردادها مشاوره و اعطای وکالت شود