مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از طلاق قطعی زوج

همسرم ازم وکالت تام الاختیار طلاق دارد ولی از طلاق گرفتن قطعی اش بیخبرم آیا تا به حال اقدام به طلاق قطعی کرده است؟ اگر بدونه حضور من طلاق بگیرد چگونه مطلع شوم؟

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

مراجعه به اداره ثبت احوال و ملاحظه سند سجلی که آیا همسرتان کماکان در زوجیت شما هست یا نه
راحتترین راه مراجعه به نزدیکترین دفاتر ثبت ازدواج هست و از سردفتر تقاضا و اعلام کنید که از سامانه استعلام شود (فرض ثبت ازدواج جدید ) که با وارد کردن کدملی شما چنانچه کماکان همسرتان در زوجیت شما باشند سامانه اجازه ثبت نخواهد داد .