مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام. بنده کل مهریه م 600عدد سکه میباشد که در تاریخ تیرماه 98 به تعداد 300 عدد شو از اداره ثبت و اسناد به اجرا گذاشتم 1ماه بعد مرداد 98 به تعداد 110 عدد سکه از دادگاه اقدام کردم رای قطعیت مهریه بعد گذشت 1سال صادر شده ؛ خلاصه در مجموع 410 عدد سکه از 600 عدد اقدام کردم تاکنون !
حالا مبلغی رو تو بانک از طریق اجراییات ثبت توقیف کردم ؛ چک ش صادر شد ؛ به همسرم ابلاغ شد ایشون اومد اعتراض گذاشت ! و الان مدت طولانی هست که این پول رو به من نمی دن چرا؟ چون اجراییات می گه باید پاسخ این اعتراض داده بشه !
خلاصه بنده رو سرکار گذاشتن !!
حالا رئیس اجراییات نظریه داده ؛ این خانوم کارش اشتباه بوده یک دین رو از دو مرجع اقدام کرده !!! به بنده ابلاغ شده
می خواستم بدونم کار بنده اشتباه بوده؟ ؟ ؟
خوب من یک دین واحد رو که از دوجا اقدام نکردم
بنده بخشی رو از دادگاه و بخش دیگری رو از اداره ثبت اقدام کردم !
جالبه خودشون هم می دونن چرت گفتن ؛ اره 10 روز فرصت داری اعتراض تو بگی
ممنون می شم راهنمایی م کنید

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با سلام
مطالبه قسمتی از دین ، مانع مطالبه قسمت دیگری از دین در مرجع دیگر نخواهد بود
ادعای مذکور در صورتی صحیح است که کل موضوع سند ذمه را مطالبه نموده باشید براین مبنا نص قانون نداریم که منع نموده باشد که شما مکلف هستید تمام موضوع سند را یکجا مطالبه نموده باشد ، باید رئیس ثبت نسبت به اعتراض متعهد تصمیم گیری نماید و رای صادر کند و چون موضوع وجه مقد موجود در حساب بانکی است (توقیف نزد شخص ثالث) موضوعی است که قانوناً باید پرداخت شود مگر قبل از شما توقیف شده باشد