مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام . رای قطعیت مهریه به تعداد 110عدد سکه صادر شده ! از طرفی بابت تامین خواسته بنده 5 تا شرکت که در تک تک اونا همسرم رییس هیت مدیره است و بنده همه رو از سوابق شرکت ها مدارک رو بدست اوردم ؛ و در تمامی شرکت ها ایشون سهام دار هم هستن ؛ شرکت های ایشون شرکت سهامی خاص عمرانی هست ؛ می خواستم بدونم طبق قانون که اعسار از شخص حقوقی پذیرفته نیست ؛ و تاجر محسوب می شه ؛ ایشون اعسار مهریه شون رد می شه ؟؟؟

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

چونکه شما از شرکت طلبکار نیستید بلکه از یکی از سهامداران شرکت طلبکارید ؛ بنابراین رد شدن ادعای اعسار شخص حقوقی در این موضوع مصداق ندارد
مدارک سهامداری شرکت را می توانید بعنوان دلیل ملائت (توانایی مالی) به دادگاهی که مدعی اعسار ، دادخواست اعسار تقدیم نموده اند ارائه نمایید
و همچنین صدور حکم اعسار مانع ازان نیست که شما اموال محکوم علیه را معرفی نمایید و توقیف و فروش و....