مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل همسر به اجبار مادرش

سلام. من یه کارمندم و مادر خانومم به زور و اجبار و اصرار خودش و همچنین رضایت خانومم از خونه و شهرک بردش. اما من راضی نبودم. من هم قبل بردن دژبان شهرک آوردم تا شاهد ماجرا باشه و گزارش نوشت که همسرم با رضایت خودش و اصرار مادرش و بدون اجازه من ترک منزل کرده و من با بچه 4 ساله تنها رها کرده. من درخواست تمکین دادم . و میخوام بدونم از مادر زنم چطوری میتونم شکایت کنم . با همون گزارش میتونم کاری کنم و نیازه توی خونه ای که هست برم کلانتری و با مامورم برم دنبالش‌. اقداماتی که نیازه رو ممنون میشم به من بگید

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با سلام
علیه مادر همسرتان نمی توانید شکایت کنید که چرا برده چون رکن قانونی جرم نداره
باید شهود ببرید دنبالشان