مشاوره حقوقی رایگان - شهادت ندادن گواهان در شورای حل اختلاف

باسلام اگر شخصی بابت طلب از شخصی به شورای حل اختلاف شکایت کند و هیچ دلیلی و مدرکی نداشته باشد و به شورا ارائه ندهد و فقط شاهدانی معرفی کند و شاهدان به دادگاه حق اختلاف نیان و بگن ما از این معامله خبری نداشتیم ایا دادگاه این شکایت را رد میکند یا شاهدان را جلب میکند؟ و شاهدان گفتن حتی جلب هم کنن و بیایم میگیم از چیزی خبر نداشتیم و حکم دادگاه نتیجه اش چیست؟؟و واقعا هم معامله ای نشده بود. باتشکر

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
شاهد را نمیتوان برای دادگاه جلب کرد و چنانچه نتوان از شهادت شهود وفق قانون استفاده کرد میتوان از فرآیند سوگند استفاده کنید که از دادگاه تقاضای سوگند کنید .
در هر صورت فرد مدعی برای اثبات معامله باید دلیل بیاورد و آن را ثابت کنید و لازم به یادآوری هست که تردید در وقوع عقد ، اصل بر عدم انعقاد آن است که به دادگاه محترم یادآوری نمایید .

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
جلب شاهد اتفاق نخواهد افتاد از جانب شورا و درصورتی که ایشان دلیلی به جز شهادت شهود نداشته باشند و شهادت شهود به آن کیفیت بوده باشد ادعای ایشان اثبات نخواهد شد.