مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام و عرض ادب
بنده یک دستگاه خودرو خریداری کردم و در دفتر اسناد وکالت سند هم خورده. ماشینی که خریدیم به گفته فروشنده از جلو سمت راننده تصادف داشته و به ما گفته بود.
ماشین رو که تحویل گرفتیم دیدیم ماشین موتورش ترک داره و روغن ریزی شدید داره. شاسی سمت شاگرد هم خورده. از عقب هم تصادف داشته. خلاصه داخل قولنامه فقط شاسی سمت راننده قید شده. بردم نشون دادم مکانیک میگه 6میلیون تومان هزینه موتورشه و خیلی چیزایه دیگه. حلا میخوام پس بدم ماشین رو اما فروشنده قبول نداره.
من باید چیکار کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید دادخواست مطالبه خسارت(ارش) به دلیل عیب در خودرو، به دادگاه بدهید این اقدام فوری است و در صورت تعلل این حق از بین خواهد رفت