مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام ... بنده وکالت ماشینو زدم به نام شخص خریدار که مدتی میشه اما اقدامی ظاهرا برای تعویض پلاک نکرده است فقط سند ماشین (برگ سبز) بنام من هستش، در صورت وقوع حادثه ای اعم از تصادف یا خلاف در هر حالتی بنده هم مقصر هستم؟؟ یا با ارائه ی برگ میتونم اثبات کنم ماشین فروخته شده است؟؟ ممنون از تمامی عوامل سایت دادراه و وکلای محترم مهین عزیزم ایران

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تخلفات به نام صاحب پلاک ثبت می شود و اگر جرمی با خودرو مرتکب شوند شما را نیز به دردسر می اندازند. تقاضای فک پلاک کنید