مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع المعامله کردن

سلام. لطفاً ماده و قانون ممنوع المعامله کردن محکوم علیه که یک زندانی فراری است و همچنین کفیل های این زندانی فراری که ظاهراً هیچ گونه ملائت مالی ندارند اما به راحتی دارند به صورت وکالتی معامله می‌کنند، را به من بگید، که به دادگاه بگم به استناد این ماده و این قانون این نفرات را ممنوع المعامله کنند.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
ممنوع المعامله کردن افراد فقط طبق نظر دادستان وبا احراز شرایط خاصی ممکن است وشما نمیتوانید ممنوع المعامله بودن شخصی را بخواهید