مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع المعامله کردن

هزینه ممنونم المعامله کردن ساختمان مسکونی به ارزش 7 میلیارد چقدر میباشد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر منظور شما توقیف ساختمان است باید در راستای یک دعوا ملک را به عنوان تامین خواسته توقیف کنید . البته شرایطی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید در راستای یک دعوا ملک را به عنوان تامین خواسته توقیف نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر منظور شما توقیف ساختمان است باید در راستای یک دعوا ملک را به عنوان تامین خواسته توقیف کنید . البته شرایطی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای توقیف ملک با وجود شرایطش باید تامین خواسته بدهید و درخواست توقیفش را بنمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید نسبت به رای اعتراض کنید