مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه ملک به همسر سابق

سلام بنده سال 96 هنگام خرید منزل 3 دانگ به نام خانومم کردم بدون هیچ معوض و سال 97 جدا شدیم، الآن هم ایشان در آن سکونت دارند.میخوام بدونم اگر در فاصله زمانی ارسال اظهارنامه و ثبت دادخواست رجوع از هبه ،ایشان ملک فروخته یا صلح کند قابل رجوع از هبه هست یا خیر؟
و اگر خیر آیا میتوانم هنگام ارسال اظهارنامه ملک را ممنوع المعامله کنم یا خیر؟
ضمنا یادآوری میکنم که کلیه شرایط رجوع از هبه را دارا میباشم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید بفروشد مشکلی پیش نمیاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروش بعد از اظهار نامه قابل ابطال هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
به این صورت نمی‌باشد که شخصی مالی را منتقل کند و بگوید هبه بوده حتماً برای آن باید دلایل و مستندات داشته باشید
در غیر این صورت می‌بایست مبلغ آن را مطالبه کنید