مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از سند زدن

با سلام
حدود 6 ماه پیش از برادرم یک خودرو206 خریدم مبلغ رو طبق توافق تمام و کمال در حضور چند نفر پرداخت کردم و تمامی مدارک و اسناد اتومبیل رو ازش تحویل گرفتم، اما ما بینمون دست نوشته ای ردو بدل نشد، بر حسب اتفاق بینمون یک مشکل خانوادگی پیش اومده، الان که دوستانم برای جریمه 300هزارتومنی اتومبیل که از قبل بدهکار بود، و زدن سند بهش مراجعه کردن ممانعت میکنه و بهانه تراشی میکنه، در ضمن سند بنام کسه دیگست اما وکالت تام الااختیار برای سند زدن داره برادرم، که این وکالت نامه هم دست منه، هزینه سند هم بعهده برادرمه
لطفأ راهنمایی کنید
با تشکـــر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بايد دادخواست الزام به انتقال سند بدهيد

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

میتوانیدباشهودومدارکی که داریددادخواست تنفیذقراردادوسپس الزام به تنظیم سندبطرفیت مالک وبرادرتان که ووکالت داردبدهید.اگرتووجیه نشدیدرفت درخدمتتان برای مشاوره رایگان هستم