مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام. من شش سال در یک کارگاه کار کردم. الان به دلیل تعطیلی کارگاه، درخواست بیمه بیکاری کردم. با آخرین قرارداد الان بیمه تامین اجتماعی مخالفت کرده به دلیل این که کارفرمای من چهارده روز از سال از یکم فروردین تا چهاردهم فروردین 98 را برای من ترک کار زده. در حالی که کارفرمای من در آخرین قرارداد یک سال کامل آخرین قرارداد من را امضا کرده. آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیره یا خیر؟ کارفرمای من بی دلیل این 14 روز را ترک کار زده و من بی اطلاع بودم. یعنی بعداز شش سال بیمه یک کارگاه بودم که همه ی شش سال را کامل بیمه رد کردم، الان به خاطر چهارده روز، باید مقرری به من تعلق نگیره؟ چکار میتوانم بکنم؟ با سپاس پیشاپیش از شما.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

در اداره کار محل شکایت کن با صدور رای تامین اجتماعی مجبوره اعمال کنه