مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های مخارج غیرضروری آپارتمان

با سلام
ما در یک آپارتمان 6 واحدی سکونت داریم. در طول دو سال گذشته 4 واحد بدون برگزاری جلسه در خصوص اجرای امور غیر ضروری در آپارتمان تصمیم گیری کرده و پس از شروع به اجرای امور در مشاعات درخواست وجه از سایر ساکنین می نمایند. از جمله:
1- اقدام به رنگ و نقاشی راه پله های ساختمان
2- اقدام به تعویض درب سالم پارکینگ و قراردادن درب برقی با ریموت کنترلی
3- اقدام به تعویض تمام لامپ های سالم بخش مشاعات و نصب لامپ با سنسور (چشمی)
4- اقدام به تعویض کلیه موزاییک های سالم ساختمان پس از تعمیر بخشی از پارکینگ
سوال بنده این است که در خصوص مخارج غیر ضروری ساختمان آیا بنا به رای اکثریت واحدها این امور قابل انجام است و ما محکوم به پرداخت همیشگی این مخارج غیر ضروری هستیم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله طبق قانون اپارتمانها راي با اكثريت ميباشد

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اگرمخالفتی داریدبه مرجع قضایی مراجعه کنیدولی قبلش قانون چندصفحای تملک آپارتمانها رابخوانید