مشاوره حقوقی رایگان - معامله

سلام اگر دو نفر ملک خودشان را با هم طاق زدن و درهنگام معامله در یک برگ فروشنامه استفاده کرده باشند یعنی هردو معامله از طرفین دریک فروشنامه باشد آیا این معامله فضولی است و باطل شده است؟؟ و درصورتیکه هردو طرف امضا زده باشند و دربنگاه نوشته شده است. باتشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

خير معامله فضولي نيست و باطل هم نيست

پرسشگر :

سلام من اپارتمانی داشتم دادم به پیمانکارودرمقابل ازپیمانکارکه داشت اپارتمان درست میکردازش یک واحدگرفتم یعنی طلق زدیم باهم حال هردو این معامله دریک برگ ازفروشنامه تنظیم شده یعنی برای هرکدوم جداگانه فروشنامه تنظیم نشدایااین معامله فضولی است وباطل شده است ؟یا درست میباشد؟

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام معامله شما صحیح میباشد و مشکلی ندارد .