مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام همسر از شناسنامه

سلام، وقتتون بخیر. من در دوران عقد هستم اما دوشیزه نیستم. درخواست طلاق دادم. سوالم این هست بعد از طلاق میشه شناسنامه ام رو عوض کنم که اسم طرف مقابل رو حذف کنم؟

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام . خیر .فقط در صورت باکره بودن و پس از اخذ گواهی پزشکی قانونی امکان حذف همسر از شناسنامه وجود دارد. ولی اگر بعدها تمایل به ازدواج با مرد دیگری داشته باشید که ایشان از ازدواج قبلی شما مطلع باشند با مراجعه به ثبت احوال به اتفاق هم می توانید نام مرد اول را از شناسنامه خود حذف نمایید.