مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل علاقه نداشتن به همسر

با سلام. در زندگی مشترکی که مرد واقعا هیچ مشکلی نداره و حتی میشه گفت وجه اجتماعی خوبی داره ولی زن هیچ علاقه ای به همسر نداشته باشد و واقعا نتونه زندگی رو تحمل کنه، آیا دادگاه اجازه طلاق می دهد یا راهی برای جدا شدن وجود دارد؟
به طور خلاصه بگم میخوام جدا بشم. یک بچه دختر هم دارم ولی هیچ دلیلی هم ندارم که بگم شوهرم این مشکل رو داره فقط خودم اصلا هیچ علاقه ای بهش ندارم و ازدواجم سنتی بوده و تمام این سال ها بدون هیچ علاقه ای سوختم و ساختم الان دیگه نمیتونم. میدونمم شوهرم هم راضی به طلاق نمیشه. باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

براساس مواد 1129قانون مدنی اگر مشمول موارد آن باشید و یا با بذل کل مهریه اتان

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با توجه به داشتن فرزند مشترک و مشکل نداشتن همسرتان به شما پیشنهاد می دهم با همسرتان به یک مشاور خانواده مراجعه کنید