مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام. بنده وام ازدواجم رو در بانک ثبت کردم. بعد تایید رفتم سراغ شعبه. چهار تا ضامن خواست که به دلیل قادر نبودن در آماده کردن 4 تا ضامن مجبور به حذف ثبت ‌نام از این بانک و ثبت نام در بانک دیگری هستم . ولی بعد از دو ماه از ثبت نام، هیچ وقت تایید نشدم. علت تایید نشدنم آیا از بانک قبلی هست ‌یا از بانک مرکزی؟ یا در انتظار تایید شدن ‌باشم؟ آیا لازم هست جایی مراجعه کنم؟ با تشکر. راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام وقتی شما انصراف از یک بانک دادید که دیگر آن بانک پیگیری امورشما را نمیکند
پس مشکل شما ربطی به بانک سابق ندارد