مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

برادرم به خاطر ١٣ عدد سفته به مبلغ دويست ميليون جلب شد و الان زندان هست. اعسار داديم هفته بعد جلسه رسيدگى هست. توان پرداخت هيچى رو نداريم. اگر قسط بندى بشه، آيا همان روز دادگاه در صورت پرداخت قسط اول آزاد ميشه ؟ يا آزاد شدنش چند روزى طول ميكشه ؟
به ما گفتن بايد سند بذارين ما سندى نداريم، چيكار كنيم ؟
و اگر شاكى در جلسه حاضر نباشه چى ؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

در صورت قبول اعسار ديگر احتياج به سند نيست و فورا ازاد ميشود

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بعیداست دادگاه بپذیردبرفرض پذیرش نیازی به سندنیست وعدم حضورطرف مقابل رادادگاه بررسی میکندچه بساتجدیدشود