مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک توسط وکیل دادگستری

سلام سوال من در مورد نحوه فروش و انجام کلیه امور فروش ملک توسط وکیل دادگستری با توجه به اینکه این ملک دو تا چهار وارث دارد و همگی به غیر از یکی آماده همکاری برای فروش میباشند به گونه ای که ملک به قیمت روز به فروش برسد نه به قیمت کارشناسی دادگستری؟؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

اگر توسط وكيل انجام شود هيچگونه مشكلي بوجود نمي ايد و يك ورثه هم ميتواند تقاضاي فروش نمايد

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اگرتوافق نکنندبه قیمت کارشناسی مزایده میشود