مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام خسته نباشید. من 2 ماه پیش یه واحد در حال ساخت خرید که این بنده خدا زمانی که آپارتمان رو خاک بوده خریداری کرده بوده تقریبا آخرش بود که فروخته به بنده سازنده مبایعه نامه رو امضا نکرده بعدا من خودم از سازنده ی انباری تو همون ساختمان خریدم جداگانه که اونو تو ی کاغذ دیگه ذکر کرده انباری برای واحد فوق هست سازنده امضا کرده. الان که کار ساختمان تموم شده من بردم کابینت ریختم تو واحدم یه نفر دیگه اومده میگه این واحد برای منه. تکلیف من چی میشه. چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام مبایعه نامه ای که زودتر تنظیم شده مقدم هست. ولی با این حال متصرف پیش هست. اگر کار به دادگاه برسه حکم دادگاه تعیین کننده هست