مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه عادی فروش زمینهای دیمی

باسلام بنده همراه با سایر ورثه ملک موروثی خود را درسال 89 فروخته ایم بعلت فوت احدی از فروشندگان و در رهن بودن زمینهای مذکور که ما اطلاعی از این موضوع نداشتیم الزام به سند خریدار رد شده است آیا میتوانیم از طریق دادگاه فسخ معامله داشته باشیم یا خیر؟
ضمن اینکه یکی از وراث فروشنده مرحوم شده نسبت به فروش ملک یادشده معترض می باشند.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

نگفتیدفوت احدازفروشندگان قبل ازتنظیم بیع ناگه بوده یابد.اگرقبل ازبیع نامه بوده حقی نداشتیدسهم اورابفروشیدواگربعدبوده هم همینطورشمامرتکب معامله فضولی شده اید وبایدوراث متوفی تن،تنفیذکنند.بهرحال نمیتوانیدسهم خودتان رافسخ کنیدوخریداردادخواست الزام به تنظیم سندبعلاوه فک رهن علیه شمامیتواندبدهد.وسهم متوفی اگرتنفیذنکننددریدورثه آنهاست وبامالک شریکندوپول سهم متوفی رابایدمستردکنیدو....شمانیازبه یک وکیل مجرب دارید