مشاوره حقوقی رایگان - ایا زنی که طلاق داده شده و همسرش مجدد ازدواج کرده اند اگر بیمه زن اول را پرداخت کند و زن دوم بیمه جدا

با سلام من همسرم زن اول را طلاق داده اما همچنان بیمه اش را پرداخت میکند زیرا من خودم کارمندم و بیمه مجزا برای خودم رد میکنم ایا دور از جان بعد از فوت همسرم تکلیف حقوقش چه میشود ایا به من میرسد یا همسری که طلاق داده اما همچنان تحت پوشش بیمه اش است ؟و اینکه اگه فقط بیمه تکمیلی اش کرده باشد چطور اگر هم تکمیلی هم تامین اجتماعی کرده باشد وضعیت حقوق بعد از فوت همسر چه میشود ؟؟