مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین بنام دیگری

با سلام
من حدود 2 سال پیش یک ماشین قسطی خریداری کردم و بدلیل اینکه آدرس محل سکونت من با شناسنامه من جور نبود ماشین بنام من نخورد و من گفتم بنام صاحب چک که فامیلمون بود بزنید و بعد اینکه نتونستم چند تا قسط پرداخت کنم اومد و ماشین رو برد و من پول جور کردم و گفتم بیا ماشین بده و پول چک ها رو بهت میدم ولی قبول نکرد و 15 میلیون که بابت پیش ماشین دادم گفت نمیدم خوب الان من چیکار کنم کن اقلا پولمو بگیرم
ممنون از شما

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دوست عزیزبایدقراردادوتوضیحات شماراحضوری به من بدهیدتاجوابتان رابگیرید