مشاوره حقوقی رایگان - اجاره پارکینگ اختصاصی در آپارتمان به شخصی غیر از ساکنین

سلام در آپارتمان ما 4واحدیم که 3 تا از مالکان ، ساکن در واحد خودشان می باشند و مالک چهارم ،واحد خود را به شخصی اجاره داده است. سوال این است که آیا مالک چهارم میتواند پارکینگ اختصاصی خودرا به شخصی غیر از مستاجر واحدش اجاره دهد؟این کار در آپارتمان ما اتفاق افتاده و باعث نارضایتی ساکنین گردیده است. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بنظرم نمی تواندوبایدبه اهالی ساختمان یا مسااجرش اجاره بدهددرغیراینصورت مزامت وممانعت ازحق کرده ودرست است پارکینگ اختصاصی است ولی نه برای اجاره بغیربرای استفاده خودش یاقائم مقام قانونی یعنی مستاجر