مشاوره حقوقی رایگان - تجویز منافع مال غیر

سلام
بنده به همراه یک دوستم یک هتل به مدت 10روزه به قیمت 150میلیون گارانتی کردیم که هنگام ورود متوجه شدیم مسافران به غیر از ما هستن که ما مجبور شدیم مسافرها رو به هتل های دیگه با قیمت های گزاف ببریم بعدا متوجه شدیم طرف هتل را به یک ‌نفر غیر از ما داده است و بعد از چند سال مدارک دستمون رسیده میتونیم اقدام کنیم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال نامفهوم و کامل مطرح نشده است بهتر است حضوری به وکیل مراجعه شود