مشاوره حقوقی رایگان - بازپرسی

سلام درمورد شکایت بنده با یکی از همسایه اپارتمان بابت ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق در بازپرسی، بازپرسی متهم را احضار کرد و ابلاغ هم به دستش رسیده اما نرفته بود و بعد از ان تماس هم گرفتن از بازپرسی جواب داد اما باز هم نرفت تا جلبش کردن و بردن و فرداش جلسه رسیدگی حضوری گذاشت که هردو رفتیم و خودش اقرار هم کرده بود و دلیل و سند که من هم برای ایجاد مزاحمت در پرونده گذاشته بودم مزاحمت ایشون محرز بود و بازپرس وقت نظارت گذاشته بود و زمان وقت نظارت دوباره متهم احضار کردن و ابلاغ هم به دستش رسید اما نرفت و دوباره بازپرس دستور جلبشو داد به کلانتری و برای من پیام اومد وقت نظارت به دلیل عدم حضور متهم/محکوم علیه تجدیدشد خواستم بدونم یعنی چی؟و ایا محکوم شد و این بار جلبشو گرفتن و ببرن دادگستری یعنی زندانی دارد؟ و مزاحمتش برای تصرف پارکینگ اختصاصی بود و مدارک من به دادگاه سند و صورتمجلس تفکیکی و گزارش چندبار مامور110و دستور موقت از بازپرس بود. باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

در پیام اومده متهم/محکوم علیه یعنی چی؟یعنی بازپرس حکم به محکومیتش راداد؟

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

درصورت جلب متهم بازپرس قرارصادرمیکندتااحضاربعدی آزادش میکند.خیرتاصدورحکم دادگاه محکوم نمیباشد.

پرسشگر :

همه مدارک دردادگاه نزدبازپرس هستش ومزاحمتش محرز شده ازنظربازپرس فقط حکم ندادگفت جلبش کردیم تاباهاش صحبت کنم این ومتوجه نمیشم یعنی چی

یک وکیل :

استان :

بازپرس مسئوليت جمع آوري دلايل له و عليه متهم را برعهده دارد و درصورت توجه اتهام به شخص قرار جلب به دادرسي صادر مي نمايد و در صورت عدم كفايت دلايل قرار منع تعقيب صادر مي نمايد و در نهايت امر به دادگاه ارسال مي شود .و پرونده شما ظاهرا هنوزدر تحقيقات مقدماتي بوده و نياز به ادامه تحقيقات دارد.