مشاوره حقوقی رایگان - پسر24 ساله که بعد از جدایی پدر مادر با مادر زندگی میکنم

سلام بنده پسر 24 ساله ای هستم که بعد از جدای پدر مادرم ، با مادر زندگی میکنم و پدر خوانده ام
حالا خانواده پدریم مدام تهدید میکنن که اگر هر گونه اتفاقی احتمالی بیوفت از مادرت و پدر خوانده ات شکایت میکنیم و این اشخاص را مقصر آن اتفاق احتمالی میدانیم
آیا مطرح کردن چنین مطلبی از حیث قانونی صحیح است ؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سلام با توجه به بالغ شدن شما دیگه مسیله حضانت و سرپرستی منتفی هست و لذا طرح ادعا در زمینه کوتاهی مادر و .... در زمینه مراقبت شما و اتفاقات اینده مسموع نیست و ادعای بی اساس هست