مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از ارث

سلام خسته نباشید. پدرشوهرم فوت کردن دو واحد مسکونی دارن که قبل از فوت پایان کار نگرفتن. الان شوهرم پایان کار گرفتن ولی سند نزدن چون پدرشوهرم فوت کردن. شوهرم تک فرزند است با مادرش. آیا من میتوانم مهریه ام را از ارث شوهرم بخواهم؟ اگر خدای نکرده همسرم فوت کرد چی؟ باز هم میشود مهریه را از ارث ‌شوهرم که از ان دو خانه دارد بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با فوت پدر شوهر اموال ایشان به وراث که در اینجا زوجه و فرزند هست میرسد و سهم الارث‌ایشان قابل توقیف از طریق طرح دعوی مطالبه مهریه است و در صورت فوت همسرتان نیز سهم الارث ایشان از پدر مستقر شده و قابل مطالبه