مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با مستاجر

باسلام و عرض ادب بنده یه ملک دارم که دوسال است در اختیار مستاجر داده شده است والان قرارداد به پایان رسیده و برای تحویل ملک مراجعه نمودم ولی بعد از مشاهده متوجه شدم که تعدادی از لامپهای کم مصرفی که زمان تحویل به مستاجر داده شده بود سوخته و یک دسته کلید هم گم کرده و میگوید که من همین جور تحویل گرفتم ولی طبق فرم تحویل تحول ایشان امضاء کرده و تحویل گرفته و میگوید که برو شکایت کن کلید را هم تحویل نمیده به بنگاهی که قرارداد تنظیم شده بود مراجعه کردم می گوید که این اختلاف شما ربطی به بنگاه ندارد و میتوانی بروی شکایت کنی میخواست ببینم حالا من چکار باید بکنم خواهش میکنم بنده را راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر مشکل شما کلید اضافه و چند عدد لامپ کم مصرف است با توجه به وقت و هزینه ای که در دادگاه صرف می‌شود ارزش شکایت ندارد. ضمن اینکه تحویل مطابق، لیست انجام شده