مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام.پدر بنده طبق واگذاری زمین از سوی هیات صاحب زمین هست و سند تکبرگ بیع شرط. و بصورت بینه ای تقسیم شده یعنی مفروزالرعیه, و چندین سال هست هرکس سرزمینش کشت میکند و یک نوشته بصورت کلی درمورد تقسیم هست. و نمایندحاضر بر تقسیمها.حال شریک همسایه درزمین مشترکی که تقسیم کردیم و سهم برابرداریم پنج هزار بیشتر از من تصرفی دارد. طرح دعوی نمودم کارشناس هم کسری تایید کرد درپی استعلامات از جهاد نسق زراعی.درنامه اول اشتباه تایپی بودع تایید نکردن و درنامه دوم که یک کپی دست بنده هست اشتباه تصحیح و نسق بنده را تایید کردن و گفتن لازم شد حضوری هم میان, ولی نامه دوم درپرونده نیست!!! و طبق همان نامه اشتباه اول و بدون استعلامی از ثبت اسناد مالکیت بنده رد و متعاقیا دعوی هم رد شد تجدیدنظر هم تایید کرد سه ماه هست حکم قطعیست خواهشا راهیهست راهنمایی فرماییدتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

مجدداپیگری کنیدنامه دوم رابدست بیاوریدبالاخره سابقه ای چیزی ازنامه دوم بایدباشدبعدازبدست آوردن نامه دوم اعاده دادرسی بدهید.