مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه در چک

چک شخص ثالث حدودا 8 سال پیش بصورت تضمین معامله ی ( بین دو نفر ) بدون تاریخ صادر شده است بعلت عدم تعهد یکی از طرفین واریز نکردن اجاره مربوطه از اول سال 98 به بعد مرداد ماه سال 99 دارنده چک خودش تاریخ 1/02/ 92 قید نموده و اقدام به برگشت چک کرده و شکایت حقوقی نمودند با توجه به اینکه 8 سال از مهلت قانونی چک سپری شده و دارنده هیچگونه اقدامی در این مدت ننموده و امتیاز تجاری آن سلب شده است. مطالبه خسارت تاخیر تادیه از چه زمانی شامل می شود از تاریخ صدور چک یا تاریخ برگشت و مطالبه چک ( مبلغ چک دو میلیارد پانصد میلیون ریال ). ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام از زمان تقدیم دادخواست خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه میشود