مشاوره حقوقی رایگان - حکم معامله

سلام یه سوال داشتم لطفا کسی میدونه جواب بده. یه تکه زمینی که مال همه بوده اگه یکی از وراث از بقیه امضا برای فروش گرفته باشه و وجهی داده باشه اما فقط از ما امضا نگرفته باشه و طرف خریدار اون قولی برای پرداخت وجه بده و امضا رو از ما بگیره انا به قولش عمل نکنه چه حکمی داره؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام اگر در مبایعه نامه به شرطی امضا کرده باشید که ثمن معامله رو بده یا تعهدی برای اون داشته باشه میتونید توی دادگاه دادخواست الزام به ایفای تعهد به طرفیت خریدار اقامه کنید اگر ذکر نشده همین دادخواست رو به استناد شهادت شهود اقامه و ثمن روبااحتساب کلیه خسارات دادرسی بگیرید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توضیحات ناقص است مدارک باید بررسی شود