مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حسابها

برادر من 12سال پیش وام گرفت ولی پرداخت نکرد و از من خواست وام به اسم خودم منتقل بدم تا خود ضامن من شود و ضامنین قبلی آزاد شود، منم پای مدارک امضا کردم، ولی اون اقساط پرداخت نکرده و الان تمامی حسابای من مسدود شده، و قصد پرداخت ندارد، من می تونم از بانک بابت انجام انتقال وام که غیر قانونی بوده شکایت کنم، هیچ پولی از اون وام به حساب من واریز نشده.
آیا می تونم تو بانکی که حسابم مسدود شده، حساب دیگه ای باز کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مطابق توضیحات شما اکنون شما متعهد پرداخت وام شدید و باید مبلغ آن را پرداخت نمایید.