مشاوره حقوقی رایگان - سلب آسایش و رعایت نکردن مقررات آپارتمان نشینی

سلام
ما ساکن ساختمانی 3طبقه هستیم که به تازگی به اینجا نقل مکان کردیم همسایه ما که ایشان هم مستاجر و از اتباع افغانی میباشند بسیار پر رفت و آمد هستند ما بارها بهشون تذکر دادیم نباید کفش هایشان در راه پله و بیرون بگذارند در فضایی کوچک که تردد را سخت و خطرناک کرده یکطرف بسیار فضا را زشت و در این شرایط خطیر بیماری کرونا موجب اضطراب و استرس ما شده اند بارها تذکر دادیم اما ایشان مدعی هستند من جلوی درب خونمه و اجارشو دارم میدم و این مسئله ما را نگران کرده که این مشکل به جاهای باریک کشیده نشود ممنون میشیم اگر مارو راهنمایی کنید تا این امر برطرف بشه

پاسخ ها :

سیدیوسف زارع

سیدیوسف زارع :

استان :

درود
راه پله از مشاعات محسوب میشه و حد و حدود استفاده از مشاعات را قانون و عرف مشخص میکنه و اگر صاحب حقی از حد و حدود قانونی و عرفی تجاوز کند حق طرح دعوی رفع مزاحمت برای شریک دیگر پابرجاست