مشاوره حقوقی رایگان - باز گذاشتن درب اپارتمان توسط همسایه

باسلام. در یک مجتمع تک واحدی 4طبقه ساکن هستیم بدون اسانسور طبقه ی اول مدام درب ورودیش مشرف به پله های عبورمرور خود را باز میگذارد و با توجه به مهمانان زیادش تمام کفشها را در پاگرد پله ها میگذارد و ما را عاجز کرده ایا مجاز است؟ باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر ، اما می توانید با یک تذکر دوستانه حلش کنید اگر سه واحد دیگر باهم این تذکر را بدهید بهتر است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
قسمت های مشاع آپارتمان در مالکیت همه است و اگر مانع عبور شود و یا مزاحمتی ایجاد کند قابل پیگیری است. راه پله مشاع و در مالکیت همه مالکین است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بابت ایجاد مزاحمت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد