مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدیدنظر در خصوص اعتراض طلبکار به رای تایید ورشکستگیِ دادگاه بدوی

سلام وقتتون بخیر.رای ورشکستگی برادرم (ورشکستگی به تقصیر) تو دادگاه بدوی طبق نظریه کارشناسان 3 نفره صادر شد ولی قطعی نشده بود. چون در مهلتی که طلبکارها برای اعتراض به رای بدوی داشتن، یکی از طلبکارها که در واقع نماینده حقوقی بانک بود به رای بدوی اعتراض کرد و در آخر پرونده به یکی از شعبه های تجدیدنظر منتقل شد. و حالا دادگاه تجدید نظر قرار نهایی رو صادر کرد. انتهای متن دادنامه ی ابلاغیه ی دادگاه تجدید نظر،این رو نوشته:
به استناد مواد 358 و 2 قانون آیین دادرسی مدنی ضمن نقض دادنامه فوق الذکر (اشاره به دادنامه ی حکم ورشکستگی صادره از دادگاه بدوی) قرار عدم استماع دعوی اولیه صادر و اعلام مینماید این رای قطعی است.
سوالم اینه که،این جمله یعنی ورشکستگی برادرم رو دادگاه تجدید نظر رد کرده یا تجدیدنظرخواهی بانک رو رد کرده؟؟؟؟
و اینکه گفته این رای قطعیه یعنی نمیشه برادرم به رای اعتراض کنه؟؟
ممنون میشم این 2 تا سوال رو جواب بدین
لطفا

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

دادگاه تجدیدنظر رأیی که دادگاه بدوی صادرکرده رانقض کرده وخودش یک رأی جدید صادرکرده ودرآن بطورکلی دعواراردکرده وقطعی هم هست باز اگر سوالی داشتید تماس بگیرید