مشاوره حقوقی رایگان - استرداد کالای اینترنتی متفاوت با سفارش

سلام و عرض ادب من مشکل خرید کالای اینترنتی دارم، کالائی که به من تحویل دادند کاملا با سفارشم مغایرت دارد هم رنگ و هم مدل. متاسفانه موقع تحویل پول کاملش هم پرداخت کردم، و الان مشکل رو قبول نمیکنن و بعد از 3روز هیچ اقدامی هم نمیکنند. درصورتی که قانون سامانه اینماد و پلیس فتا حق استرداد کالا رو به خریدار داده. لطفا راهنمائی کنید که آیا من شکایتم رو در سامانه های اینماد و پلیس فتا ثبت کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از طریق هر دو سامانه شکایت کنید