مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خوردو

با سلام
بنده به دلیل پرداخت مهریه همسر ماشینم توقیف شده بود که به دلیل توقیف حسابها بانکی و برداشت 500 میلیون تومان از حساب ( که 110 عدد سکه را در آن زمان پرکرد ) درخواست آزاد سازی ماشین را نمودم قاضی طی نامه ای به راهور اعلام نمود در صورتیکه ماشین دیگری بنام من نباشد خودروی ریو از توقیف آزاد گردد و ماشین رفع توقیف شد.
حال میخاهم بدانم که آیا مجددا همسرم میتواند درخواست توقیف خودرو را بدهد و ماشین را توقیف کند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هر مالی که از شما به دست آورند می توانند توقیف نمایند. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید